Om mig

Mit navn er Pia, jeg er født i 1984 og er indehaver af Skaftea Psykoterapi. Jeg er uddannet NLP Practitioner i 2016 og NLP Master i 2017 ved Dansk NLP Institut i København.

I 2017 påbegyndte jeg den 2-årige overbygning som psykoterapeut på ID Academy. Jeg blev færdiguddannet og certificeret psykoterapeut i 2019. Jeg har specialiseret mig inden for stress og depression samt chok og traumer.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og må derfor kalde mig Psykoterapeut MPF, hvilket er et kvalitetsstempel og din garanti for, at jeg som terapeut har tilstrækkelig uddannelse og erfaring.

Privat er jeg gift med Peter og sammen har vi tre børn og en kat.

Indtil august 2020 boede vi på Sjælland. Vi er nu bosiddende i Nordjylland nærmere betegnet på Gjøl, som er en lille halvø i Limfjorden i Jammerbugt Kommune.

Her nyder jeg daglige gåture ved stranden og i skoven, ligesom jeg sætter stor pris på gode venners selskab og familieture til det Sjællandske, hvor jeg og familien fortsat er tæt knyttet.

Jeg er oprindeligt uddannet politibetjent og var i 10 år ansat i Dansk Politi. Jeg søgte min afsked i 2019.

Mit arbejde i politiet har lært mig, hvordan jeg bedst møder mennesker, netop der, hvor livet kan tage en uventet drejning eller være allermest sårbart. Ligeledes at vi alle har en historie, som vi på den ene eller anden måde bærer på. I årene som politibetjent arbejdede jeg bl.a. med børnesager, voldtægtssager, sager med seksuelle overgreb, seksuel misbrug, tilholdssager m.fl. 

Jeg er til daglig ansat i landsorganisationen NEFOS – Netværk for selvmordsramte.  NEFOS yder gratis støtte og rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling. Dette kan være alt fra trussel om selvmord til den aktuelle selvmordshandling. Jeg har derfor stor viden samt erfaring med at tale med efterladte efter selvmord.

 

Jeg har altid nydt at møde nye mennesker og synes, det er utroligt interessant, hvilken livshistorie det enkelte individ kommer ind ad døren med. Hvad mere spændende er, hvad der gemmer sig bag det ydre. For det er, når vi ser bag om det ydre, at vi virkelig lærer hinanden, men særligt os selv, bedre at kende. Både som klient, men også som terapeut.

 

Jeg modtager løbende supervision og undergår reglerne om tavshedpligt.

Hvis du er under 18 år skal du medbringe forældres samtykke.

 

Her kan du læse mere om: